Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kormorán Étterem, Panzió (Poroszló)
Cím: 3388 Poroszló, Fõ út 58.Email: postmaster@kormoranetterem.t-online.hu
Web: www.kormoranetterem.huTelefon: (36)553-092, (30)547-8291
Fax: (36)553-092Gps: 47.64142227 , 20.64855576

Bemutatkozás

Üdvözlöm a Kormorán Étterem és Panzió hivatalos honlapján. Itt és most betekintést nyerhet, információkat kaphat éttermünkrõl, és szolgáltatásainkról, programjainkról. A községben történõ akualitásokról, helyi programokról, hogy egy jó ebéd után, netán egy kellemes nyár esti vacsora után, még ne menjen tovább, csodálja meg a poroszlói Tisza-tó természeti szépségét.
A páratlan szépségû Tisza-tó mellett elhelyezkedõ Kormorán Étterem és Panzió egész évben várja kedves vendégeit, és látogatóit elsõsorban a Tisza-tó révén fõként halételek gazdag ízvilágával, különleges éttermi ínyencségekkel. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja, baráti netán üzleti partnerei jól éreznék magukat, jó hangulatba, egy finom ebéd akár vacsora mellett. Élvezve a tiszai élõvilág és vidéki hangulat minden egyes pillanatát. Egy kellmes környezetbe, remek és udvarias kiszolgálás mellett, fantasztikus ételekkel és italokkal várjuk Önt, és minden kedves érdeklõdöt!
Tavasztól õszig hangulatos sörkert üzemel az étterem mellett.
A Tisza tó kapujának is méltán nevezett Poroszló elsõ állomása a Budapest felõl érkezõk számára. Ez a hely már a honfoglalás idején is lakott volt. Sõt rengeteg történelmi esemény színhelye ként is emlegetik mái napig is. Poroszló község szívében helyezkedik el a Kormorán Étterem és Panzió, mely a 33-as fõútvonal mentén található, lelhetõ meg!.
Az étterem a nevét a Tisza-tó térségében is fellelhetõ és megcsodálható kormorán madárról kapta. Mely jelképe is éttermünknek. A mocsárvilág és persze a vizi világ egyik léegcsodálatosabb madara, mely, mint a régi õslakosok ugyancsak horgászásból tartja fenn létét. Aki kiváncsi eme nemes madár horgász tudására, vagy a Poroszlón fellelhetõ méltán híres "tanõsvényre", netán csak egy kellemes ebédre, idõtöltésre vágyik egy kellemes napon, kicsiny községünkben...
Szíves vendéglátással fogadjuk kellemes ízvilággal kényeztetjük, és remek a vidékhez illõ programokkal várjunk Önt, és Önöket, kedves családjukat. A Kormorán Étterem és Panzióban, és a Tisza-tó kapujának méltán nevezett Poroszló községünkben.

Rendezvények szervezését, és lebonyolítását is vállaljuk legyen szó családi összejövetelrõl, üzleti találkozóról, megbeszélésrõl, konferanciáról. Továbbá esküvõk, osztálytalálkozók, bankettek, ballagások, baráti, társasági találkozók és termékbemutatói, termék ismertetõi rendezvényekre is lehetõséget adunk, helyszínt biztosítunk!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0