Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Ibolya Vendégházak
Cím: 3388 Poroszló, Napsugár u. 54.Email: paterne.ibolya@t-online.hu
Web: www.ibolyahazak.tiszaivandor.huTelefon: 06-30/232-5255, 06-30/950-2833
Gps: 47.6390210 , 20.6482290

Bemutatkozás

Ibolya 1:
- a nyaraló két apartmanos hosszúház nagy kerttel, sütögetõvel, terasszal, valamint 3 kocsi is befér a fedett terasz alá,
- az elsõ apartman 4 személyes, 2 hálós teljesen felszerelt konyhával, fürdõvel, wc-vel.
- a második apartman egy szobás 3 ágyas, nagy nappalival, ahol kihúzhatós kanapén még két személy kényelmesen elfér, itt is felszerelt konyha van, zuhanyzóval, wc-vel.
Mindkét részen van klíma, Tv, hûtõ, mikro, kávéfõzõ, ágynemû. Poroszló nyaraló övezetében található a tó partján, közel a kikötõhöz, strandhoz, boltokhoz.


Ibolya2
- oszlopos, zsalugáteres, 108 éves parasztház a központban egy csendes utcában található, melyben teljesen felszerelt konyha, fürdõ, nappali, 2 hálószoba (melyekben 2-2 személy fér el) szolgálja a vendégek kényelmét.
- a melléképület egy 4 személyes apartman külön konyhával, fürdõvel, wc-vel, az apartman elõtt nagy terasz található, ahová szép napokon ki lehet ülni.
- a kertben sütögetõ és kocsi beálló is található és a ház végében még egy terasz is ki lett alakítva, innen is közel van minden ( bolt, strand, kikötõ, piac).

Ibolya 3
- az Ibolya 2 parasztház szomszédságában található az Ibolya 3 parasztház jellegû 6 személyes családi ház, melyben található két hálószoba, étkezõs konyha, fürdõ, wc. A ház elõtt nagy terasz, hatalmas kert, két kocsis fedett beállóval. Itt is minden konyhai felszerelés megtalálható.
- a kertben található játszótér a gyerekek szórakozását biztosítja.
- szükség esetén további 2 személy is elfér,
Minden apartmanhoz kerékpárok is tartoznak, melyeket ingyen a kedves vendégek rendelkezésére bocsátunk.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0