Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Fûzfa Vendégház
Cím: 3386 Sarud, Kárász út 6Email: vegha48@rubicom.hu
Telefon: +36-20-583-4942Gps: 47.5826650 , 20.6054070

Bemutatkozás

A nyaraló 5 szobás, valamennyi 2 ágyas, erkélyes. Minden szobában WC és zuhanyzó van. A házban 10 vendég szállhat meg kényelmesen Jól felszerelt konyha 3 db hûtõvel, fagyasztóval, és nappali várja a vendégeket. A nappaliban mûholdas tv és rádió is található. Az épület nagy terasza kellemes beszélgetések, és kártyacsaták színtere lehet.
Árak:
A ház 25 000 Ft/éj + IFA (8-10 fõ részére)
SZÉP kártya elfogadóhely! A szállás díja kézpénzben, a nyaraló elfoglalásakor fizetendõ.
Ingyenes szolgáltatások:
- Autóval érkezõ vendégeink számára, zárt udvaron történõ parkolás.
- Szabadtéri fõzéshez, nyársaláshoz tûzifa biztosítása.
A nyaraló elõfoglalással vehetõ igénybe, heti turnusban. Turnusváltás hétvégén.
A foglalás véglegesítése 40% elõleg megfizetése esetén garantált.
A nyaraló a lefoglalt idõtartam alatt kizárólagosan csak az Önöké, a vendégek száma a 10 fõt nem haladhatja meg.
A szállást az érkezés napján 14 órától foglalhatják el, távozáskor 10 óráig kell elhagyni azt.
Ez a kis Tisza-tavi falucska már elsõ látásra elvarázsolja az ide látogatókat. Az M3 autópályáról Füzesabonynál letérve a 33-as úton Poroszló felõl érkezve a hosszú széles utca, tele gyönyörû virágágyásokkal, gondosan rendezett, tornácos, kis falusi parasztházakkal. A póznákon sorakozó gólyafészkek az égbolton cikázó sirályok, vízimadarak jelzik a Tisza-tó közelségét.
A helység fõ vonzereje a tó, amely a település déli határát érinti. A Sarudi öböl vízfelülete csendes, hullámveréstõl mentes, a nyíltvíztõl náddal borított kis szigetecskék választják el.
A tó partján ideális helyet találnak a családosan, pici gyerekkel nyaralók, a vadvizek szerelmesei, a vitorlázást, a sporthajózást, a horgászatot kedvelõk is. A víz kellemes hõfokú, tiszta, fürdésre kiválóan alkalmas.
A Tisza-tó Sarudi öble Európában egyedülállóan a motoros sporteszközök számára is engedélyezett vízfelület, és így a vízi sportok kedvelõinek paradicsoma.
A tóparttól, a szabad strandtól és a csónakkikötõtõl kényelmes sétával öt perc távolságra található a Fûzfa Vendégház.Baráti 8-10 fõs társaságok és több generációs családok kedvelt pihenõhelye.
A nyaraló modern építésû, füvesített udvarral, hûsítõ árnyékot adó fákkal. A pihenést, napozást szolgálják a kényelmes kerti bútorok, nyugágyak, kerti hinta. Esti kikapcsolódásként szalonnasütés, bográcsozás, grillezés a szabadtéri tûzhelyen.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0