Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Veress Cukrászda
Cím: 3350 Kál, Rózsa u. 31.Email: veresscuki@freemail.hu
Web: http://web.axelero.hu/veressbela/Telefon: 0630-229-5321
Gps: 47.7334733 , 20.2595570

Bemutatkozás

1930-ban születtem Pétervásáron, de gyermekkoromat, az iskolaéveket Egerben töltöttem. Édesapám malomellenõr volt és az õ korai halálának köszönhetem, hogy cukrász lettem.
A két apai nagybátyám cukrász volt a fõvárosban, így édesapám halála után , mivel hárman voltunk testvérek, nagybátyáim azt akarták, hogy a cukrászdinasztia ifjú tagjaként én is ezt a szakmát válasszam.
Sírva vittek Egerbõl a fõvárosba, de mert szerettem dolgozni hamar megbarátkoztam az új helyzettel. Unokabátyám volt a mesterem akire ma is tisztelettel gondolok, mert tõle nagyon sok mindent tanultam.
1970 február végén nyitottam meg a saját Cukrászdámat. Hosszú évekig egyedül dolgoztam mint cukrász, egy kézilánnyal. Bár a lányom a pedagógus szakmát választotta,a fiam nálam tanulta a szakmát 1981-1984-ig. Az egyre növekvõ forgalom miatt cukrászokat kellett fel vennem, és már csak az irányítás / sok munka esetén a besegítés/ maradt rám.
A díszítõ munkát szeretem a legjobban ezzel mindig próbára tettem a fantáziámat. 1996 óta ismét a fiammal együtt dolgozhatok, aki a díszítõ munkában szintén olyan ügyes mint én.
Több oklevelet, elismerést kaptam / Jó Minõségért oklevél 1982, Az Ipar Kiváló Mestere 1984./ de a legmeglepõbb és a legnagyobb kitüntetés az ARANYDIPLOMA 1999-ben, ezt a diplomát én kaptam meg a megyébõl másodiknak. Nagyon szerencsés embernek tartom magam, mert életem során azt csinálhattam amit szerettem, így a munkám lett a hobbim. A cukrászdámat és a mûhelyt egyre bõvítettem, így most már egy nagyon szép kellemes környezetben várhatom a kedves vásárlóimat.
Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0